9 Januari 2022 - Wandelen Limburg

Ik wandel de 12 in … Limburg

Op zondag 9 januari 2022 organiseren wij, Roparun team Samen Voor Palliatief, twee wandeltochten van 12 en 24 kilometer in de uitgestrekte bos- en heidegebieden van Noord-Limburg. Beide wandeltochten voeren u over de Grote Heide van Venlo en bieden een mooie afwisseling van open heide en bos. De grote heide is een natuurgebied waar de zeldzame rode dophei groeit. Deze bloeit op zijn mooist van juni tot september, maar elk jaargetijde heeft in dit gebied zijn charme. De 24 kilometer route brengt u via het prachtige natuurgebied Zwart Water, de mooie Kapel van Genooi en naar de binnenstad van Venlo waar u een klein stukje kunst en cultuur kunt opsnuiven.

Beide routes zijn het hele jaar door te wandelen. Wilt u deze mooie plekjes in onze provincie ontdekken en niet wachten tot januari 2022?   Schrijf u dan in voor deze prachtige wandelroute waarbij de natuur in alle seizoenen een uitgesproken karakter biedt.  U ontvangt na inschrijving en betaling een GPX-bestand en verdere informatie om zelf op pad te gaan. U ontvangt dan ook per post het herinneringslint voor deelname aan onze wandeltocht.

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaringen en vinden het leuk als u een mooie herinnering deelt op onze social media. Wij wensen u veel wandelplezier.

Na de inschrijving ontvangt u van ons een betaalverzoek en verdere informatie.
Wij hopen op een mooie dag met veel wandelplezier: Samen voor Palliatief

kies voor een afstand van 12 of 24 km – deze afstand kan op de dag gewisseld worden

Uw logo hier als sponsor van deze wandeling ?
Scroll naar boven