13 Maart 2022 - Wandelen Gelderland

In de maand maart verzorgen wij als Team 118 de wandeling in de bijzondere parken rondom Arnhem. Het Sonsbeek park Is een van de bekendste parken in Nederland en zal centraal staan in onze wandeling.

De start van de wandeling zal dichtbij het Rijnstate ziekenhuis liggen. Samen met de organisatie van de Roparun en een paar andere teams uit de regio hebben wij veel contact met het Oncologisch Centrum van het Ziekenhuis. Door samen met elkaar op te trekken verbinden wij de Roparun nog meer met de dagelijkse zorg voor de kankerpatienten.

Zowel de 12 als de 24 kilometer steken gelijk een mooi bospaadje op, direct ook een heuvel op. Als u bij ons komt wandelen, kunt u maar beter rekenen op mooie onverharde paden en flinke heuvels. Paden door een aantal mooie parken van Arnhem en de mooie buitengebieden zoals Mariendaal en Warnsborn.

Wij zien u graag op zondag 13 maart 2022, maar wensen u natuurlijk ook heel veel plezier als u de mooie wandelingen op een ander moment gaat wandelen. Laat u ons weten wat u er van vond en tagt u ons in de foto’s online? Dank voor uw steun aan de Roparun. Voor vragen kunt u mailen naar ikwandelde12@teamhollander.nl teamHollander.nl

Via het onderstaande formulier kunt u uzelf opgeven.
Ook kunt u de routebeschrijving en GPX-bestand bestellen om hem op een ander moment te lopen.

Na de inschrijving ontvangt u van ons een betaalverzoek en verdere informatie.
Wij hopen op een mooie dag met veel wandelplezier:


kies voor een afstand van 12 of 24 km – deze afstand kan op de dag gewisseld worden

Uw logo hier als sponsor van deze wandeling ?
Scroll naar boven