Oktober 2021 Wandelen Overijssel

De wandelingen van de maand oktober worden verzorgd door Team 326, Run for Cancer, uit Deventer. Ons team doet sinds 2012 mee aan de Roparun en bestaat uit 24 personen. 

 

Wij bieden twee wandelingen aan, één van 12 kilometer en één van 24 kilometer. Deze wandelingen voeren u door het zeer afwisselende landschap van Deventer en omgeving.

 

De route van 12 kilometer start langs de IJssel en zal u, na de oversteek via het pontje (kosten 1,10€, mondkapje verplicht), door de smalle gezellige steegjes en over de gezellige Brink van hanzestad Deventer leiden. Neem uitgebreid de tijd voor deze route, de unieke winkeltjes en gezellige terrasjes zijn zeker een bezoekje waard!

 

De route van 24 kilometer heeft voor een deel hetzelfde karakter als de route van 12 kilometer. Daar wordt nog aan toegevoegd dat u via de mooie bossen bij Diepenveen naar landgoederen De Haere en Nieuw Rande wordt geleid. Ook gaat de route langs de restanten van de IJssellinie.

 

Beide routes hebben een mooie mix van natuur en historie.

 

De 2 wandelingen van 12 en 24 kilometer die door ons team verzorgd worden vinden plaats op 17 oktober 2021. Deelname 12 euro per persoon. 

De wandelingen starten aan de Brederolaan in Deventer, op de parkeerplaats van Sportclub Deventer.

 

Via het onderstaande formulier kunt u uzelf opgeven.
Ook kunt u de routebeschrijving en GPX-bestand bestellen om hem op een ander moment te lopen.

Na de inschrijving ontvangt u van ons een betaalverzoek en verdere informatie.
Wij hopen op een mooie dag met veel wandelplezier: Team 326 Run for Cancer/

Dank voor uw steun aan de Roparun. 

 

kies voor een afstand van 12 of 24 km – deze afstand kan op de dag gewisseld worden

Uw logo hier als sponsor van deze wandeling ?
Scroll naar top