noord-brabant 2021 - Wandelen Team

De vierde wandeling in een reeks van 12 wordt verzorgd door Team065 en Team 136 – Daar Lopen We Voor. 2 teams die al heel wat jaren zich inzetten voor Stichting Roparun.

De 2 wandelingen van respectievelijk 12 en 24 kilometer die door deze teams samen verzorgd worden vinden plaats op zaterdag 11 september 2021 in Heeze.  Aanmelden is mogelijk t/m 3 september 2021.

Deelname is 12 euro per persoon. 

Wandeling in Breda: Stad en Bos: laat je verrassen… De wandeling begint in het historisch centrum van Breda en loopt via de verrassend groene wijk Heusdenhout naar een kleine woestijn: de zandverstuiving Cadettencamp, bij Teteringen.
Daar maakt de route van de 24km een lus over het terrein van Boswachterij Dorst: een afwisseling van heide en bos, oude leemputten en wie weet kom je een Schotse hooglander tegen…Samen met de 12km, loopt de route door de Teteringse Bossen weer de stad in, naar het Station Breda (start en finish).

Wandeling in Heeze: de Strabrechtse Heide; Het natuurgebied Strabrechtse Heide behoort tot één van de grootste heidegebieden van ons land.De route loopt tussen eindeloze velden met dopheide, struikheide en bossen. Als je geluk hebt kom je de schaapskudde tegen die dagelijks op de heide graast.De 24km route komt langs het grootste ven van Nederland en de overblijfselen van een onderduikerskamp.

Via het onderstaande formulier kunt u uzelf opgeven.

Ook kunt u de routebeschrijving en GPX-bestand bestellen om hem op een ander moment te lopen.

U ontvangt dan de routes van Heeze én van Breda. team065 en het team daar lopen we voor.

Na de inschrijving ontvangt u van ons een betaalverzoek en verdere informatie.

kies voor een afstand van 12 of 24 km – deze afstand kan op de dag gewisseld worden

Uw logo hier als sponsor van deze wandeling ?
Scroll naar top