11 kopen - 12 lopen

De actie

"ik Wandel de 12" is opgezet om geld op te halen voor de Roparun, Palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Korting geven op een goed doel is dan altijd een beetje bijzonder. Toch zijn we van mening dat de liefde van beide kanten moet komen.

Schrijf je je in 1 keer in voor alle 12 de wandelingen dan doen wij er eentje gratis: 11 kopen, 12 lopen.

Je krijgt dan, voor zover ze op dat moment beschikbaar zijn* alle routes, zowel de 12 en de 24 km, de GPX bestanden, de twaalf speciale linten en de PIN thuis gestuurd.

Routes en GPX via de mail overige via de post. U kunt de routes lopen wanneer u dat zelf wilt, een maand voor elke officiële wandeling krijgt u een mail waarin u kunt aangeven of u hem op deze dag (ook) wilt gaan lopen.

U krijgt dan wel het lunchpakket, de herinnering heeft u dan al ontvangen.

* de andere routes volgen zodra ze beschikbaar zijn.

Speciaal voor de feestdagen hebben wij iets leuks gemaakt om weg te geven (of op je verlanglijstje te zetten) : een “ik Wandel de 12” taart. Een hele gezonde taart, weinig calorieën en vetarm. In iedere taartpunt bevind zich een deelnemers-lint en alle routes krijgt u op een USB-stick erbij geleverd met de PIN uiteraard (PIN alleen bij de hele taart). Bestelt u een halve taart dan kunt u kiezen welke provincies erbij worden gevoegd. Een hele taart kost u 140 euro en een halve 75 , dit i.v.m. de hogere verzendkosten en de USB stick. 

Contact

Meer weten of een vraag stellen?
Neem dan contact met ons op.
We komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Scroll naar boven